Energiinformation

  • Energi pr. person 2052 KJ
  • Energi pr. person 488 Kcal
  • Protein 21 %
  • Kulhydrat 20 %
  • Fedt 59 %

Sådan gør du

  • 1 Skær roden af rosenkålen, fjern de yderste brune blade og halvere dem, hvis de er for store. Koges i ca. 10 min, hvorefter vandet sigtes fra.
  • 2 Champignonerne vaskes og halveres. Steges i smør ved høj varme på en pande, ind til de er gyldne.  
  • 3 Kom champignonerne og rosenkålen i et passende fad. Tilsæt fløde og fordel pinjekernerne og den revet parmesan over. Drys til sidst med salt og peber. Bages i ovnen ved 180 ºC i 15-20 min.
  • 4 Anbefales som tilbehør til kød eller vegetar ret, eller serveres alene med brød og salat til.
  • {{recipeDoneText}} Gratineret rosenkål

Opskriften er udviklet af