Gratineret pasta med rejer, soltørrede tomater og spinat

Gratineret pasta med rejer, soltørrede tomater og spinat

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Pastaen koges al dente i rigeligt letsaltet vand, skylles i koldt vand og afdryppes godt. Spinaten trykkes fri for væde og hakkes groft. Olien duppes af tomaterne, og de hakkes groft. Rejerne trykkes fri for overskydende væde.

  • 2

    Pasta, spinat, tomater, og rejer vendes godt sammen i et ovnfast fad, foret med bagepapir. Smør smeltes i en gryde, melet tilsættes, og det bages godt igennem. Mælk tilsættes af flere omgange under kraftig piskning.

  • 3

    Nelliker og laurbærblad tilsættes, og saucen koges ved svag varme i 10 minutter under jævnlig omrøring.

  • 4 Saucen smages til med salt og peber.
  • 5

    Saucen hældes over pastablandingen gennem en sigte.

  • 6

    Retten drysses med revet ost, og bages i ovnen ved ca. 225° C i 35-40 minutter, til overfladen er gylden.

  • {{recipeDoneText}} Gratineret pasta med rejer, soltørrede tomater og spinat

Opskriften er udviklet af