Gratineret champignon- og løgsuppe

Sådan gør du

  • 1 Lad smørret blive gyldent i en tykbundet gryde.
  • 2 Kom de hakkede skalotteløg i og lad dem snurre nogle minutter, mens der røres.
  • 3 Kom champignonerne i og tilsæt salt og peber.
  • 4 Lad dem simre nogle minutter.
  • 5 Hæld hvidvinen på og derefter bouillonen.
  • 6 Kog ved jævn varme 5-6 minutter.
  • 7 Rist imens brødskiverne under ovnens grillelement.
  • 8 Fordel suppen i fire ovnfaste suppeskåle.
  • 9 Kom de ristede brødskiver på og drys med revet ost.
  • 10 Sæt skålene under ovnens grillelement i nogle minutter eller til osten er svagt gylden.
  • 11

    Servering:

    Servér straks efter med flute.
  • {{recipeDoneText}} Gratineret champignon- og løgsuppe

Opskriften er udviklet af