Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Pastaen koges efter anvisning.
  • 2 Blomkålen deles i mindre buketter og koges næsten møre i letsaltet vand ca. 5 min.
  • 3 Pasta, blomkål og persille blandes i et smurt, ildfast fad.
  • 4 Fedtstoffet smeltes i en gryde, og melet røres i.
  • 5 Mælk og hønsebouillon piskes i, og saucen koges igennem.
  • 6 Sennep og citronskal røres i, og saucen smages til med salt og peber.
  • 7

    Saucen hældes over blomkål og pasta. Rasp og Parmital drysses over.

  • 8

    Fadet gratineres i ovnen ved 200° i ca. 25 min. God at servere til f.eks. koteletter, krebinetter eller stegt kylling.

  • Så er det spisetid! Gratineret blomkål og pasta

Opskriften er udviklet af