Gratinerede portobellosvampe med oksekød

Server de fyldte svampe som lille forret eller med en god, nykogt pasta og tomatsalat til hovedret.

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 200 grader.
  • 2 Rengør svampene, og bræk stilken fra.
  • 3 Sæt svampene med undersiden opad i en smurt ildfast form eller en bradepande med bagepapir.
  • 4 Del kødet i 8 dele, og form kødet til små hakkebøffer.
  • 5 Læg bøfferne i svampene, og krydr med salt og peber.
  • 6 Riv hvidløget og bland det med olien. Dryp eller pensl hvidløgsolie på kødet.
  • 7 Drys osten herpå.
  • 8 Gratiner i ovnen, indtil kødet er gennemstegt, og osten er smeltet og gylden. Ca. 15 minutter.
  • 9 Server på en bund af rucolasalat.
  • {{recipeDoneText}} Gratinerede portobellosvampe med oksekød

Opskriften er udviklet af