Gratinerede jomfruhummere med mandel og peberrod

Serveres med butterbeans i avocadomos, ajvar creme, grøn salat og godt brød.

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 250 grader.  
  • 2 Del jomfruhummerne lige over, og fordel dem på en bradepande.  
  • 3 Smelt smørret i en gryde, og vend det med mandler. Fordel smørblandingen over jomfruhummerne, og gratiner dem i ovnen. Når mandlerne er gyldne efter få minutter, er de klar.  
  • 4 Afdryp bønnerne. Mos avokadoen og bland den med citron, løg og dild. Vend den med butter­beans, og smag til med salt og peber.   
  • 5 I en anden skål rører du ajvar med cremefraiche.  
  • 6 Drys persille og peberrod på jomfruhummerne, og server dem med tilbehør.  
  • {{recipeDoneText}} Gratinerede jomfruhummere med mandel og peberrod

Opskriften er udviklet af