Grapefrugt og appelsin med Grand Marnier

Sådan gør du

  • 1 Brug helst usprøjtede citrusfrugter til saucen.
  • 2 Vask og skræl grapefrugter og appelsiner og skær skallerne i meget tynde strimler.
  • 3 Halvér lime og citroner, pres frugterne og si saften.
  • 4 Hæld saften i en lille kasserolle, tilsæt strimlerne af citrusskal, sukker, likør og 6 spsk vand.
  • 5 Bring det i kog, skru ned for varmen og lad det småkoge, indtil saucen er tyk, ca. 10 min.
  • 6 Skær de skrællede grapefrugter og appelsiner i fileter uden skind, hinder eller kerner.
  • 7 Kom fileter og saft i en serveringsskål og hæld den varme likørsauce over.
  • 8 Stil skålen i køleskabet 1 time før servering.
  • {{recipeDoneText}} Grapefrugt og appelsin med Grand Marnier

Opskriften er udviklet af