Græske kødboller i tomatmarinade

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Rør kødet med salt.
  • 2 Tilsæt peber, krydderier, æg og revet løg.
  • 3 Tilsæt melet.
  • 4 Rør herefter mælken i.
  • 5 Form farsen med en ske til store runde boller og steg dem gyldne i olien.
  • 6 Efter bruning skrues ned til svag varme og steg i alt ca. 8 minutter.
  • 7 Vend kødbollerne hyppigt under stegningen, så de bevarer det runde udseende.
  • 8 Ryst evt. panden ind imellem.
  • 9 Blend eller purer de flåede tomater samt halvdelen af lagen fra dåsen, tomatpureen, olien og vineddiken.
  • 10 Smag marinaden til med paprika, salt og peber.
  • 11 Ved servering lægges kødbollerne i marinaden.
  • Så er det spisetid! Græske kødboller i tomatmarinade

Tip

Tomatmarinaden kan erstattes af færdigkøbt tomatsauce.

Opskriften er udviklet af