Græsk spinat-og fetatærte

Græsk spinat-og fetatærte

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Opvarm ovnen til 200°.
  • 2 Tag de frosne filodejplader op 1/2 time før de skal bruges.
  • 3 Bland hytteost, mælk, mel og æggehvide i en foodprocessor eller blender.
  • 4 Spray en stegepande med lidt olie og kom kartoffel, squash, hvidløg og bouillon på.
  • 5 Kog ca. 5 min. eller indtil grønsagerne er møre, og væden er absorberet.
  • 6 Kom spinat og forårsløg i og rør rundt.
  • 7 Lad det koge ca. 2 min.
  • 8 Fjern panden fra varmen og tilsæt oregano, citronskal, salt og peber.
  • 9 Stil denne blanding til side.
  • 10 Spray en tærteform med løs bund med lidt olie.
  • 11 Læg en filo-plade ad gangen i og spray med lidt olie mellem hver.
  • 12 Lad dejen hænge lidt ud over kanten.Kom osteblandingen i filo-bunden og kom spinatblandingen over.
  • 13 Drys med smuldret feta til sidst.
  • 14 Spray den overhængende dej med lidt olie og buk den løst ind over fyldet.
  • 15 Midten skal være åben.
  • 16 Bag tærten ca. 35 min. eller indtil filodejen er gylden.
  • {{recipeDoneText}} Græsk spinat-og fetatærte

Opskriften er udviklet af