Græsk salat
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 4 g.
  • Kulhydrater 11 g.
  • Fedt 4 g.
  • Energifor./ pers 327 kcal
  • Fedtenergi 38 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Skyl og slyng salaterne tørre. 

  • 2

    Skær agurken på langs og skrab kernerne ud med en teske. Skær kødet i skiver. 

  • 3

    Skær tomaterne i fine skiver.

  • 4

    Skær rødløg i ringe. 

  • 5

    Skær osten i skiver. 

  • 6

    Anretning

    Anret, på et stort fad, salaterne med agurk, tomater, ost, rødløg og oliven. Dryp med lidt olivenolie og servér salaten med lunt brød ved siden af.

  • {{recipeDoneText}} Græsk salat

Opskriften er udviklet af