Græsk lammepie med filolåg

Græsk lammepie med filolåg

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Brun kødet i varm olie under omrøring.
  • 2 Tilsæt rosmarin, salt, peber, hvidløg og persille.
  • 3 Spæd med vinen, og lad det simre ca. 10 min.
  • 4 Skold og flå tomaterne og skær dem i både.
  • 5 Bland tomater, ris, oliven og smuldret feta med det hakkede kød.
  • 6 Fordel blandingen i et tærtefad på ca. 24 cm.
  • 7 Tø filodejen op og skær rullen i 2 cm brede strimler.
  • 8 Ryst strimlerne fra hinanden og læg dem over fyldet som brede bånd i uorden.
  • 9 Pensl med smør.
  • 10 Sæt fadet i ovnen 30-35 min. ved 200o, til dejen er gylden.
  • 11 Server pien lun med brød, grøn salat, en skål iskold yoghurt og hakkede agurker.
  • {{recipeDoneText}} Græsk lammepie med filolåg

Opskriften er udviklet af