Græsk kylling med kold sauce og små kartofler

Græsk kylling med kold sauce og små kartofler

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Varm kullene op i en grill starter.
  • 2 Stil en folie bakke på nederste rist.
  • 3 Hæld kullene langs siden af grillen og rundt om foliebakken.
  • 4 Læg grillristen på og placer kyllingen oven over foliebakken og læg låget på grillen.
  • 5 Lad kyllingen stå i ca. 45 minutter til den er helt gennemstegt (centrumtemperatur ved knoglerne mindst 75°).
  • 6 Rør dressingen sammen.
  • 7 Skrub kartoflerne rene og vend dem med olie og salt.
  • 8 Pak dem ind i alufolie af 2-3 pakker og stil dem på grillen.
  • 9

    Servering:

    Parter kyllingen og server den kolde sauce til med små kartofler og fyldte tomater.
  • {{recipeDoneText}} Græsk kylling med kold sauce og små kartofler

Opskriften er udviklet af