Græsk grillet nakkekotelet

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Krydr kødet med salt og peber.
  • 2 Læg kødet i en marinade bestående af knust hvidløg, citronsaft, olivenolie og hakket salvie i ½-12 timer i køleskabet.
  • 3 Afdryp yoghurten ½-1 time i et kaffefilter.
  • 4 Skræl og riv agurken groft.
  • 5 Pres væden af.
  • 6 Rør yoghurt, hvidløg og agurk sammen og smag til med oregano, salt og peber.
  • 7 Steg koteletten på en grillpande ved kraftig varme 4-5 minutter på hver side eller brun den på en almindelig pande 1 minut ved kraftig varme.
  • 8 Lad den stege færdig ca. 5 minutter på hver side ved middel varme.
  • 9 Anret tomatskiver på tallerkenen og drys med hakket løg.
  • {{recipeDoneText}} Græsk grillet nakkekotelet

Tip

Nakkekoteletter, 2 cm tykke, kan også grilles, ca. 8 minutter på hver side til de er gennemstegte.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier