Gourmet hotdog med hjemmelavede pølser

Gourmet hotdog med hjemmelavede pølser

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 2985 kj
  • Energi 710 kcal
  • Protein 28 g
  • Fedt 47 g
  • Kulhydrat 44 g
  • kostfibre 5 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Kog hvedekerner efter pakkens anvisning og køl ned. 

  • 2

    Udblød svampene i lunkent vand. Skyl dem godt og vrid for vand. Hak svampene fint. 

  • 3

    Halvér løget og snit det meget fint. Skyl det i koldt vand, lad det dryppe godt af i en sigte og tørres i et viskestykke. Vend løgene med eddike og sukker og smag til med salt og peber. 

  • 4

    Skær æblet i små stykker og hak timian fint. Bland det sammen med kernerne, svampene og medisterfarsen. Kom det i en sprøjtepose eller frysepose. 

  • 5

    Sprøjt nogle lange fars-pølser ca. 15x2 cm direkte ned på en varm pande og steg dem i olie i ca. 2-3 minutter på hver. 

  • 6

    Lun brødet og byg hotdogs med stegte hjemmelavet pølser, mayonnaise, pesto og løgsalat på toppen. Drys med lidt karse.

  • {{recipeDoneText}} Gourmet hotdog med hjemmelavede pølser

Tip

Hvis man har muligheden, kan man fint køre farsen ned i en tarm til almindelig pølser. Okse, lam og kylling kan også bruges.

Opskriften er udviklet af