Gorgonzola- og parmesantærte

Sådan gør du

  • 1 Smørret smuldres i melet.
  • 2 Salt og vand tilsættes og dejen samles hurtigt.
  • 3 Dejen trykkes ud i en tærteform ca. 24 cm. og stilles i køleskab.
  • 4 Løgene skæres i tynde både og svitses på en pande i olie.
  • 5 Rucolasalat skæres over nogle gange og svitses hurtigt med.
  • 6 Fyldet kommes i bunden af tærteformen.
  • 7 Gorgonzolaosten fordeles med en lille ske over fyldet.
  • 8 Parmesanosten drysses over.
  • 9 Æg og mælk piskes sammen og hældes over.
  • 10 Bagetid: ca. 30 min. nederst i ovnen ved 225°.
  • 11

    Serveres lun.

  • {{recipeDoneText}} Gorgonzola- og parmesantærte

Opskriften er udviklet af