Gorgonzola og gewurztraminer gelé

En hapsfuld ost med lidt kold gelé i en og samme mundfuld, skyllet ned med Gewürztraminer i ren form og hør – er det ikke guderne, der ler?

Sådan gør du

  • 1 Skænk op, så vinen får rumtemperatur, resten skal tilbage på køl.
  • 2 Læg husblas i blød i en skål med koldt vand i 5-10 min. 
  • 3 Tag op af skålen med den væde, der hænger ved, og kom i en lille gryde. 
  • 4 Smelt husblas ved svag varme. Det tager næsten ingen tid. Lad stå og køle et par minutter.
  • 5 Rør nu vinen ind i husblasen, så det blandes godt.
  • 6 Kom geléen i glas og lad køle ned i køleskab. (Det kan være en god idé at lave geléen dagen før eller om morgenen.)
  • 7 Skær osten i skiver, server med lidt gelé og dekorer tallerkenen med frisk oregano.
  • {{recipeDoneText}} Gorgonzola og gewurztraminer gelé

Opskriften er udviklet af