Glaseret kalkunbryst med pærer og svampepasta vendt i valnøddeolie

Sådan gør du

  • 1 Olien varmes på en pande.
  • 2 Kalkunkødet brunes på alle sider.
  • 3 Kalkunkødet lægges ned i et ovnfast fad.
  • 4 Sennep, farin, salt og peber røres sammen og fordeles over kødet.
  • 5 Kødet steges midt i ovnen ved 200° i ca. 1 time og 15 min. (centrumtemp. 75°). Øl, farin, citron, salt og peber blandes sammen. Rugbrødsskiverne dyppes i ølblandingen. Ristes i ovnen ved 200°, ca. 10 min. på hver side.
  • 6 Pærerne skæres i tynde både.
  • 7 Olien varmes på en pande.
  • 8 Svampene ristes let, pærer og valnødder kommes på.
  • 9 Krydres med salt og peber og fjernes fra varmen. Pastaen koges, kommes i en skål og svampeblandingen vendes i. Valnøddeolien hældes over.
  • 10 Rugbrødsskiverne halveres og serveres til.
  • {{recipeDoneText}} Glaseret kalkunbryst med pærer og svampepasta vendt i valnøddeolie

Opskriften er udviklet af