Glaseret hamburgerryg med lun blomkålssalat og dildpesto

Sådan gør du

  • 1

    Hamburgerryg:

    Kog hamburgerryggen.
  • 2 Den lægges nu i et ildfast fad.
  • 3 Glaseringen blandes og pensles over kødet, der stilles under grillen i ovnen og glaseres indtil den begynder at få farve.
  • 4 Tages ud og skæres i skiver.
  • 5

    Dildpesto:

    Dild, persille, ost, hvidløg og eddike kommes i en blender.
  • 6 Olien hældes i og saucen blendes, den må gerne være lidt grov.
  • 7 Smag til med salt og peber.
  • 8

    Blomkålssalat:

    Blomkålsbuketter koges i letsaltet vand ca. 5 min.
  • 9 Sukkerærterne koges i letsaltet vand 1 min.
  • 10 Blandes på et fad og pestoen hældes over.
  • {{recipeDoneText}} Glaseret hamburgerryg med lun blomkålssalat og dildpesto

Opskriften er udviklet af