Glaseret fasanhøne med cremet pasta og spinat med sprødstegte æbletern

Sådan gør du

  • 1 Del fasanen i lår og bryst med ben og smid ryggen ud.
  • 2 Drys lår og bryst med salt og peber og brun på begge sider på en pande. Tag bryststykkerne op og læg dem i bunden af en bradepande. Lad det stå. 
  • 3 Hæld bouillonen over' lårene. Læg låg på og braiser lårene indtil de er møre. Det tager ca. 45 minutter (tilsæt evt lidt mere bouillon).
  • 4 Tag lårene op. 
  • 5 Hæld fløde og vin på panden og lad det simre under omrøring ca. 15 minutter. Smag til med salt og peber. 
  • 6 Skær æblerne i små tern og steg dem sprøde i lidt olie på en pande. 
  • 7 Kom den skyllede spinat i en skål og vend med æbletern. 
  • 8 Kog pastaen efter anvisningen.
  • 9 Steg brystkødet i ovnen ved 160 grader i 15-20 minutter. Tag bradepanden ud og læg også lårene på bradepanden. 
  • 10 Rør honning, eddike og chili sammen og pensl på kødet.Steg kødet videre til det er gennemstegt.
  • 11 Server den glaserede fasan med pasta vendt med flødesauce og spinat med æbletern.
  • {{recipeDoneText}} Glaseret fasanhøne med cremet pasta og spinat med sprødstegte æbletern

Opskriften er udviklet af