Glaseret andesteg på rotisserie

Årets julemad tilberedt på grill

Sådan gør du

  • 1 Rens anden for indmad og skyl med vand. Krydr med salt og peber indvendig og udvendig. 
  • 2 Skær æblerne i grove tern. Bland svesker og æbler sammen samt krydr med salt og peber.
  • 3 Fyld anden med svesker og æbler. Derefter snøres anden op, så fyldet bliver i den. 
  • 4 Sæt anden på rotisseriet og grill ved indirekte varme, samt en drypbakke med lidt vand i under sig. Den grilles ved 180-200 grader, til den er 75 grader. Stegetid ca. 45 min. pr. kg.
  • 5

    Glasering

    Riv skrællen af appelsinen og citronen. Kom skræl og saft i en gryde. Tilsæt honning og brun farin og kog det ind til en tyk sirup.Når der er ca. 5 minutter tilbage af grilltiden, glaseres anden med sirup. Brug en pensel, da det giver en jævn fordeling af siruppen.
  • {{recipeDoneText}} Glaseret andesteg på rotisserie

Opskriften er udviklet af