Energiinformation

  • Energi 290 Kj
  • Fedt 35 %
  • Kulhydrat 48 %
  • Protein 17 %

Sådan gør du

  • 1

    Kog æggene i ca. 10 min., til de er hårdkogte. Overhæld dem med koldt vand, og lad dem køle af, inden du piller dem.

  • 2

    Vask spinaten godt, og lad den dryppe af i et dørslag. Kom den i en skål, og vend den forsigtigt med citronsaft, olivenolie, salt og peber.

  • 3

    Fordel spinaten på fire frokosttallerkner – bred den godt ud.

     

  • 4

    Skær en lille skive af æggene i bund og top, så de kan stå af sig selv, og placer dem midt i spinat-skovbunden.

  • 5

    Halver tomaterne, og læg dem på æggene, som fluesvampe-låg. Pynt med små dutter af mayonnaise.

  • 6

     Server de giftige fluesvampe som frokost- eller forret, og spis brød til.

     

  • {{recipeDoneText}} Giftige fluesvampe

Tip

Husk at forklare børnene, at de ALDRIG må spise rigtige fluesvampe fra naturen – de er giftige!

Opskriften er udviklet af