Gazpacho - kold tomatsuppe

Energiinformation

  • Energi pr. person 1715 Kj
  • Energi pr. person 410 Kcal
  • Protein 11 %
  • Kulhydrat 55 %
  • Fedt 34 %

Sådan gør du

  • 1 Tomater, agurk og peberfrugter skæres i grove stykker og blandes med presset hvidløg, 2 spsk olivenolie, brød smuldret i mindre stykker, 1 spsk citronsaft og lidt æbleeddike. Lad det trække i ca. 10 min.
  • 2 Snit squash i små tern og marinér dem med 1 spsk olivenolie, 1 spsk citronsaft, salt, peber og basilikum.  
  • 3 Blend tomater, agurk og peberfrugter med grøntsagsbouillon til suppen er jævn i konsistensen. Smag evt. til med salt, peber og ekstra citronsaft. 
  • 4 Sæt suppen i køleskabet indtil den skal serveres. 
  • 5 Anret den kolde suppe i glas eller suppeskåle med en skefuld af squashfyldet.
  • {{recipeDoneText}} Gazpacho - kold tomatsuppe

Tip

Serveres med brød.

Opskriften er udviklet af