Gammeldags revelsben med hvidkålssalat

Sådan gør du

  • 1 Rids spæklaget i tern. Krydr kødet med salt, peber og evt. timian.
  • 2 Læg stanniol i bunden af bradepanden. Læg kødet på risten.
  • 3 Sæt bradepanden midt i en kold ovn.
  • 4 Tænd ovnen på 180 grader og steg kødet i ca. 1¾ time, til det er mørt og gennemstegt.
  • 5 Skær kødet i skiver med et ben på hver skive.
  • 6 Pisk dressingen sammen med 1 spsk vand og bland den med fintsnittet hvidkål.
  • 7 Lad det trække 1½-2 timer i køleskab.
  • 8
  • {{recipeDoneText}} Gammeldags revelsben med hvidkålssalat

Tip

Stanniol i bunden af bradepanden letter rengøringen. Skær et snit i hinden midt ned på benene, så er de lettere at fjerne, når kødet er stegt.

Opskriften er udviklet af