Gammeldags oksesteg med sennepsglaserede rodfrugter

Energiinformation

  • Energi 3062 kJ
  • Energi 729 kcal
  • Protein 46 g
  • fedt 42 g
  • Kulhydrat 22 g
  • Kostfibre 5 g

Sådan gør du

  • 1 Brun stegen godt af på en pande i 1 spsk. olie, krydret godt med salt og sort peber. Læg stegen i en bradepande. 
  • 2 Skær løg og hvidløg i halve og snit timian groft og kom det hele ned i bradepanden. 
  • 3 Tilsæt vin i bradepanden, dæk til med stanniol og kom den i en forvarmet ovn på 185° og bag i 1,5-2 timer indtil kødet er mørt. Smag stegeskyen til med salt og peber. 
  • 4 Skræl rodfrugterne og skær dem i tynde stave på langs og kog dem møre i vand, hæld vandet fra. 
  • 5 Rist rodfrugterne af på en pande i sennep og honning, krydret med salt og peber. 
  • 6

    Anretning

    Anret skiver af stegen, løg og stegesky og server med sennepsglaserede rodfrugter og asier, drysses med plukket persille.
  • {{recipeDoneText}} Gammeldags oksesteg med sennepsglaserede rodfrugter

Opskriften er udviklet af