Gammeldags æblekage

Sådan gør du

  • 1

    Æblegrød:

    Skræl æblerne og skær dem i små stykker.
  • 2 Kog dem møre i en anelse vand.
  • 3 Rør æblerne igennem og smag til med sukker.
  • 4 Lad mosen blive helt kold.
  • 5

    Fyld:

    Bland rasp og sukker.
  • 6 Lad smørret blive gyldent på en pande og brun raspen ved jævn varme, rør hele tiden.
  • 7 Køl raspen af, og rør i den et par gange under afkølingen, så den ikke klumper.
  • 8 Læg mos og rasp lagvis i en skål, det øverste lag skal være rasp.
  • 9 Pisk fløden og læg den over æblekagen.
  • 10 Pynt med geléklatter og servér æblekagen.
  • {{recipeDoneText}} Gammeldags æblekage

Opskriften er udviklet af