Sådan gør du

  • 1 Risene koges i 2½ dl vand i ca. 15 minutter.
  • 2 Pinjekernerne ristes på en tør pande.
  • 3 Kødet skæres i meget små tern.
  • 4 Smag til med salt og peber og evt. andre krydderier.
  • 5 Tilsæt lidt olie, og fyldet er klar.
  • 6 Vinbladene skylles.
  • 7 Læg 1-2 tsk fyld på hvert vinblad.
  • 8 Rul det tæt sammen.
  • 9 Læg rullerne tæt ved siden af hinanden i en gryde, så de ligger i pres.
  • 10 Tilsæt lidt vand og lad dem stå og simre ved svag varme i ca. 30 minutter. .
  • 11 Køl dem evt. ned og stil dem i køleskabe til næste dag.
  • 12 Varm dem lige før servering, evt. i mikrobølgeovn.
  • 13 Citronerne skæres i fileter og drysses med groft salt lige før servering, hvor de lægges oven på de fyldte vinblade.
  • {{recipeDoneText}} Fyldte vinblade

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier