Fyldte snackpebre med serranoskinke

Sådan gør du

  • 1 Tilognbsp;2 voksne ogognbsp;2 børn: Tænd ovnen på 185 grader.
  • 2 Halvér peberfrugterne på langs, rens dem for stilk og kerner.
  • 3 Skær dem i halve stykker på tværs, så du har 12 stykker peberfrugt.
  • 4 Læg dem i et stort ildfast fad.
  • 5 Rist løg, gulerod og squash i en gryde med olivenolie ca. 4 min. til det er let mørt
  • 6 Tilsæt spæde spinatblade og lad det riste 2-3 min.
  • 7 Krydr med muskatnød, salt og peber.
  • 8 Tag gryden af varmen og lad grøntsagerne afkøle en smule.
  • 9 Rør ris, sammenpisket æg og parmesan i.
  • 10 Kom fyldet i peberfrugterne og bag dem i ovnen i 25-30 min. til fyldet er gennembagt.
  • 11 Bland grøn peberfrugt med olivenolie, forårsløg, chili, citronsaft, salt og basilikum.
  • 12 Anret de fyldte peberfrugter med en skefuld grøn peberfrugtsalsa og 1-2 skiver serranoskinke.
  • 13 Servér som forret eller som tilbehør til fx stegt kylling.
  • {{recipeDoneText}} Fyldte snackpebre med serranoskinke

Tip

Udskift evt. de kogte ris med 200 g hakket oksekød og servér retten som hovedret med en god portion kogte basmatiris som tilbehør. Du skal blot riste det hakkede oksekød i gryden, før du rister grøntsagerne, og ellers blande de øvrige ingredienser efter den ovenstående opskrift.

Opskriften er udviklet af