Fyldte skinkeschnitzler med lynstegte grøntsager

Sådan gør du

  • 1 Skær gulerødder og porrer igennem, så der dannes 6-8 lige lange strimler, ca. 12 cm lange.
  • 2 Skær kartoflerne i stænger med samme bredde.
  • 3 Hak løget fint og hak champignonerne. Hak persillen.
  • 4 Opvarm olien ved god varme på en pande og tilsæt løg, champignon, salt og peber.
  • 5 Steg i ca. 5 minutter til væsken er fordampet. Rør af og til.
  • 6 Rør persille og rasp i.
  • 7 Dup schnitzlerne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
  • 8 Fordel fyldet på den ene halvdel af schnitzlerne og fold kødet sammen om fyldet.
  • 9 Luk med en kødnål.
  • 10 Snit kødet i folden på ydersiden, så lukker de sig ikke op efter stegning.
  • 11 Varm olien på en pande og brun først kødet 1 minut på hver side ved høj varme.
  • 12 Skru ned til svag varme.
  • 13 Hæld 1 dl vand ved og fortsæt stegningen i ca. 6 minutter på hver side.
  • 14 Tilsæt mere vand, hvis det fordamper.
  • 15 Tag kødet af panden. Kom soja i skyen og brug den som sauce.
  • 16 Opvarm olien til grøntsagerne i en wok eller stor pande.
  • 17 Rist gulerødder og kartofler i 3 minutter ved høj varme og i 3 minutter ved middel varme under hyppig omrøring.
  • 18 Drys med sesamfrø og rist porrerne med i 3-5 minutter ved god varme.
  • {{recipeDoneText}} Fyldte skinkeschnitzler med lynstegte grøntsager

Opskriften er udviklet af