Fyldte figner med valnødder

Mellemøstlig og sødmefyldt dessert. Server de fyldte figner, mens de er lune, med kold vaniljeis til.

Sådan gør du

  • 1 Kom fignerne i en skål, og dæk dem med koldt vand.
  • 2 Lad dem stå i en time for at opblødes.
  • 3 Klip eller skær toppen af hver figen.
  • 4 ? bn fignerne ved hjælp af en teske.
  • 5 Hak valnødderne ganske fint.
  • 6 Fyld fignerne med valnødder.
  • 7 Sæt fignerne ned i en lille gryde.
  • 8 Rør sukker og vand sammen i en lille skål, og hæld det over fignerne.
  • 9 Kom kanel og nellike i gryden, og dryp olie henover.
  • 10 Kog fignerne op under låg, og lad dem simre i 5 minutter.
  • 11 Fjern låget, og lad væden koge ind til en sirup.
  • 12 Server fignerne lune med vaniljeis eller kolde med flødeskum.
  • {{recipeDoneText}} Fyldte figner med valnødder

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier