Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Svits det hakkede kød i olien, til det har skiftet farve.
  • 2 Kom hakket løg i og tilsæt de hakkede champignoner.
  • 3

    Lad blandingen snurre ved jævn varme i 5-6 min. Tilbered 1 portion bechamelsauce.

  • 4 Bland ca. halvdelen af bechamelsaucen i kødblandingen.
  • 5 Smag til med salt og peber.
  • 6 Fyld pastarørene hermed.
  • 7

    Hvis der er kød- og bechamelsauce tilovers, kan det kommes i fadet. Drys øverst med revet ost og stænk med lidt olie.

  • 8 Sæt fadet i ovnen ved 200o i 25-30 min.
  • Så er det spisetid! Fyldte cannelloni

Opskriften er udviklet af