Fyldt svinemørbrad

Sådan gør du

  • 1 Skær skorperne af brødet, skær krummen i mindre stykker og læg det i blød i mælken.
  • 2 Hak løg og blegselleri fint og svits det i olie.
  • 3 Tilsæt hakket persille og udblødt brød og rør det til en fars.
  • 4 Smag til med salvie, sellerisalt, peber og evt. salt.ognbsp;
  • 5 Fjern sølvsenen på svinemørbraden, hvis den ikke er fjernet.
  • 6 Dup den afpudsede mørbrad tør med køkkenrulle.
  • 7 Drys med salt og peber.
  • 8 Lad smørret blive gyldent på en pande ved god varme.
  • 9 Brun hurtigt mørbraden på alle sider, 1-2 minutter i alt.
  • 10 Tag kødet op.
  • 11 Skær en dyb lomme på langs i kødet og fyld brødfarsen i.
  • 12 Luk mørbraden med kødnåle eller kødsnor og læg den i en lille bradepande.
  • 13 Sæt kødet i ovnen ved 180 grader i ca. 30 minutter.
  • {{recipeDoneText}} Fyldt svinemørbrad

Opskriften er udviklet af