Fyldt skinkemignon på grøntsagsbund

Sådan gør du

  • 1 Skær en lomme i kødets længde - skær lommen, så der stadig er ca. 1½ cm tilbage i hver side og i bunden.
  • 2 Dryp fetaen af i en si. Skær peberfrugt i meget små tern.
  • 3 Mos fetaosten og bland den med peberfrugten.
  • 4 Fyld mosen i mignonen og hold kødet sammen med en kødnål.
  • 5 Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
  • 6 Kom olie på en pande og lad den blive godt varm.
  • 7 Brun hurtigt kødet på alle sider, 1-2 minutter i alt. Tag kødet af panden.
  • 8 Tænd ovnen på 175 grader.
  • 9 Skræl kartoflerne, skær dem i grove tern og kog dem i en gryde med letsaltet vand i 5-10 minutter.
  • 10 Hæld vandet fra kartoflerne.
  • 11 Skær løg i både og hak hvidløg.
  • 12 Skær squash og aubergine i grove stykker og tomaterne i både.
  • 13 Svits grøntsagerne (ikke kartoflerne) i olie på panden i ca. 2 minutter.
  • 14 Kom grøntsager og kartofler i et tyndt lag i en bradepande.
  • 15 Drys med merian, salt og peber.
  • 16 Vend rundt i blandingen og læg skinkemignonen i midten af bradepanden.
  • 17 Stil det i ovnen ved 175 grader.
  • 18 Tag fadet ud efter ca. 20 minutter.
  • 19 Vend kødet og vend samtidig rundt i kartoflerne og grøntsagerne.
  • 20 Sæt fadet tilbage i ovnen og steg videre ca. 20 minutter.
  • 21 Tag kødet ud af ovnen og lad grøntsagerne stege videre, hvis de ikke er møre
  • 22 Servér kødet skåret i tynde skiver med grøntsagerne.
  • {{recipeDoneText}} Fyldt skinkemignon på grøntsagsbund

Opskriften er udviklet af