Fyldt roastbeef med ovngrønt

Energiinformation

  • Energi pr. person 2380 KJ
  • Energi pr. person 566 Kcal
  • Protein 55 %
  • Kulhydrat 20 %
  • Fedt 25 %

Sådan gør du

  • 1 Skær roastbeefen ud til en stor, flad firkant med en tykkelse på ca. 1 cm.
  • 2 Bland fyldet og klap det jævnt ud over hele firkanten.
  • 3 Tag fat i den ene side og rul kødet så stramt, det kan lade sig gøre, indtil du har en rulle. Bind rullen godt ind i kødsnor. 
  • 4 Vask grøntsagerne, snit dem, og kom dem i bunden af et ildfast fad. 
  • 5 Læg din rullede roastbeef oven på og steg i en forvarmet ovn ved 175 ºC i ca. 45 min. Servér med salat og godt brød.
  • {{recipeDoneText}} Fyldt roastbeef med ovngrønt

Tip

Energiberegningerne er regnet ud fra 300 g kød pr. person.

Opskriften er udviklet af