fyldt kyllingebryst og blegselleri med tomater

Sådan gør du

  • 1 Skær peberfrugten igennem på langs og fjern kerner.
  • 2 Læg de to halve peberfrugter med den buede side opefter på en bageplade med et stykke stanniol, og sæt den øverst i ovnen og grill til skindet er ”sort” og blistret.
  • 3 Tag dem ud af ovnen.
  • 4 Flå skindet af peberfrugterne med en lille skarp kniv.
  • 5 Dup kyllingebrystfileterne tørre med køkkenrulle.
  • 6 Flæk brystfileterne, så de stadig hænger sammen i den ene - lidt tykke side.
  • 7 Drys kødet med salt og peber, læg det sammen med skinke, ost og grillet peber samt basilikum og luk kødet med en tandstikker eller kødnål.
  • 8 Varm olien på en pande ved god varme.
  • 9 Kom kødet på panden og brun det ca. 1 minut på hver side.
  • 10 Skru ned til middel varme og steg til kødet er gennemstegt.
  • 11 Vend kødet jævnligt.
  • 12 Samlet stegetid 10-15 minutter.
  • 13 Fjern tandstikker før servering.
  • 14 Kog risene.
  • 15 Skær blegsellerien i 10-12 cm lange stykker, skær tomaterne i tern.
  • 16 Varm olien i en sauterpande eller gryde.
  • 17 Svits blegselleri og tomaterne heri et par minutter – uden de tager farve. Drys salt og peber på, tilsæt bouillon og lad det koge under låg ved svag varme 10 – 12 minutter til sellerien er mør, men stadig har ”bid”.
  • 18 Pynt med persille.
  • {{recipeDoneText}} fyldt kyllingebryst og blegselleri med tomater

Opskriften er udviklet af