Fyldt kyllingebryst med nudler og yoghurtdip

Sådan gør du

  • 1 Brystfileterne skæres næsten igennem vandret, så man har 4 flade stykker kød.
  • 2 Dryppes med citronsaft og krydres med salt og peber.
  • 3 Krydderut og Harissa fordeles på kødet. Hvert kyllingebryst rulles sammen som en roulade og lukkes med en kødnål, krydres med salt og peber og brunes på en pande i 1 spsk olie.
  • 4 Herefter steges kyllingefileterne i ovnen ved ca. 180° i 20 min. Kødet er færdigtilberedt, når centrumtemperaturen er 75°, og kødsaften klar, når man stikker i kødet. Lad kødet hvile i 10 min. inden det skæres i skiver.
  • 5 Gulerødderne skrælles og skæres i lange tynde baner.
  • 6 Forårsløgene renses og skæres i tynde lange strimler.
  • 7 Grøntsagerne koges i rigeligt letsaltet vand, til de er knapt møre, 1-3 min. Nudlerne tilberedes efter anvisning på emballagen. Grøntsager og nudler varmes i en wok eller sauterpande med resten af olien. Agurken skrælles, udkernes og rives groft, drysses let med salt og kommes i en sigte over en skål i en 1/2 time.
  • 8 Agurken trykkes fri for overskydende væde og blandes i letmælksyoghurten. Mynte blandes i yoghurtdippen, og den smages til med peber og evt. spidskommen. 
  • {{recipeDoneText}} Fyldt kyllingebryst med nudler og yoghurtdip

Opskriften er udviklet af