Fyldt aubergine med oksekød

Inviter familien til tyrkisk aften. Her med kød og grøntsager i én velsmagende løsning med ris til. 

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på varmluft 200 grader.
  • 2 Skær hver aubergine lige over på langs.Skær lidt af den yderste runding fra, så at auberginen får en bund at stå på.
  • 3 Skær små snit i det hvide auberginekød. Brun i olivenolie på begge sider på en pande. Sæt auberginerne ned i en smurt ildfast form. Skrab noget af auberginekødet ud til siderne, så der bliver plads til kødet.
  • 4 Hak løg og hvidløg og svits i lidt olivenolie på en pande. Tilføj kød og krydderier og salt, og svits det sammen. Tilføj de flåede tomater, og svits lidt videre. Kom kødet i auberginen. Sæt fadet i ovnen i 10 minutter.
  • 5 Tag fadet ud, og læg tomatskiver hen over kødet. Bag videre, indtil kødet er gennemstegt. I alt cirka 20 minutter.
  • 6 Server med ris.
  • {{recipeDoneText}} Fyldt aubergine med oksekød

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier