Fyldt and med rødkål, flødesauce og ristede kartofler med palmekål

Energiinformation

  • Udregnet ud fra 300 g and pr. person
  • Energi pr. person 8900 KJ
  • Energi pr. person 2119 Kcal
  • Protein 10 %
  • Kulhydrat 26 %
  • Fedt 63 %
  • Alkohol 1 %

Sådan gør du

  • 1

    And

    Fyld anden med svesker, æble og timian. Læg anden i en bradepande og steg i ovn ved 170 ºC 3 – 3 1/5 time efter størrelse til en temperatur på 85 ºC. Øs med fedtet flere gange under stegningen. Sæt temperaturen op til 220 ºC til sidst for at få et dejligt, sprødt skind.

     

  • 2

    Sauce

    Kog fløde og fond op og smag til.

  • 3

    Kartofler

    Skær kartoflerne ud i mindre stykker og kog dem i 20 min. Hæld vandet fra og damp dem tørre.

  • 4

    Vask palmekålen og skær den ud i stykker på samme størrelse som kartoflerne. Tilsæt rosmarin og steg kartofler og kål gylden i 3-4 spsk. af andefedtet på en stor pande. Krydr til med salt og peber.

  • 5

    Rødkål

    Sauter løg og kål 2-5 min i andefedt eller olie i bunden af en gryde. Tilsæt balsamico, rødvin, tranebærsaft og krydderier. Sænk varmen og kog langsomt under låg i 30-45 min. Rør imens. Smag til med salt og peber.

  • {{recipeDoneText}} Fyldt and med rødkål, flødesauce og ristede kartofler med palmekål

Opskriften er udviklet af