Fyldig Cæsarsalat med kylling og pancetta

Fyldig Cæsarsalat med kylling og pancetta

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 1734 kJ
  • Energi 413 kcal
  • Protein 36 g
  • Fedt 27 g
  • Kulhydrat 5 g
  • Kostfibre 3 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Krydr kyllingen med salt og peber, steg kødet i olie på en pande i ca. 3-4 minutter på hver side og skær derefter kødet i grove stykker. 
  • 2 Læg pancetta på en bageplade med bagepapir og steg i forvarmet ovn på 165° i ca. 5-10 minutter, indtil den er gylden og sprød. 
  • 3 Kog æggene i kogende vand i 6 minutter, køl dem af i koldt vand, pil dem og skær i halve. 
  • 4 Rør alle ingredienserne til parmesanyoghurten sammen og smag til med salt og peber. 
  • 5 Skær 3 cm af aspargesenes bund og kog dem i letsaltet vand i 2-3 minutter og hæld vandet fra. 
  • 6 Skyl og pluk salaten i mindre stykker. 
  • 7

    Anretning

    Fordel alle ingredienserne i 4 dybe tallerkener og server med parmesanyoghurt og evt. ekstra revet parmesan.
  • {{recipeDoneText}} Fyldig Cæsarsalat med kylling og pancetta

Tip

Kan fint laves vegetarisk uden kylling og pancetta, suppler evt. her med store brødcrutoner. Parmesanyoghurten kan fint tilsætte 1 spsk. grov sennep.

Opskriften er udviklet af