Full English Breakfast

Sæt englændernes morgenmad på bordet dagen efter festen, og livet bliver atter værd at leve.

Sådan gør du

  • 1 Skræl kartoflerne og riv dem groft. Pres væden væk og form små kugler af kartofler. Tryk flade ned i en pande med olie. Steg sprøde på begge sider og krydr med salt og peber. Hold varme i ovnen.
  • 2 Steg bacon og pølser, champignon og tomater. Hold dem lune i ovnen.
  • 3 Lav spejlæg og gennemvarm bønnerne i en gryde.
  • 4 Rist brødet og lav en stor kande te.
  • 5 Anret det hele på et fad eller anret på tallerken. Server med HP sauce.  
  • 6 Tip:Har du stegte eller kogte grøntsager tilovers fra gårsdagens middag, så gør som englænderne: Lav bubble and squeek - en godt stegt, most grøntsagspandekage.
  • {{recipeDoneText}} Full English Breakfast

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier