Fuldkornsvafler (Vita Damsø)

Fuldkornsvafler, som vi jævnligt bager til brunch om søndagen.

Sådan gør du

  • 1 Grøden koges og køler lidt af inden mælk og æg røres i. Nu røres olie i (og som regel er det så ikke nødvendigt at tilsætte olie på vaffeljernet, men nogle gange må der tilføjes lidt undervejs afhængig af vaffeljernet), og til sidst tilsættes mel lidt efter lidt, indtil konsistensen er samlet til en tyk grød.
  • 2 Nu kan der bages en stak vafler, og ind imellem de bager kan tilbehøret gøres klar – det kan fx være ahornsirup og bær, frugtkompot eller ost……
  • {{recipeDoneText}} Fuldkornsvafler (Vita Damsø)

Tip

Vaflerne er også gode kolde i madpakken eller dagen efter. Opskriften er venligst stillet til rådighed for Dansk Vegetarforening af Vita Damsø (http://fair-food.dk/).

Opskriften er udviklet af