Fuldkornspølsehorn 16 stk.

Sådan gør du

  • 1 Rør gæren ud i 1 dl lunkent vand.
  • 2 Tilsæt æg, kærnemælk, salt og fuldkornsmelet og herefter hvedemelet lidt ad gangen.
  • 3 Ælt dejen til den er smidig.
  • 4 Lad dejen hæve tildækket et lunt sted ca. 1 time.
  • 5 Tænd ovnen på 200 grader.
  • 6 Del dejen i 4 boller.
  • 7 Udrul hver bolle til en cirkel med en diameter på 20 cm.
  • 8 Skær cirklen i 4 trekanter.
  • 9 Læg ca.1 tsk ketchup og ¼ pølse på hver trekant .
  • 10 Rul fra den brede ende til horn.
  • 11 Stil hornene på bagepapir på en bageplade.
  • 12 Lad hornene hæve 15 minutter.
  • 13 Pensl med sammenpisket æg og drys med sesamfrø.
  • 14 Bag hornene midt i ovnen18-20 minutter ved 200 grader.
  • {{recipeDoneText}} Fuldkornspølsehorn 16 stk.

Opskriften er udviklet af