Fuldkornspita med skyr, dild og makrel

Fuldkornspita med skyr, dild og makrel

Fyld din pita med makrel og nyd en lækker bønnesalat til
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Pitabrød:

    Læg pitabrød på en brødrister og rist på begge sider
  • 2 Skyl dild og hak det groft
  • 3 Bland makrel med skyr og dild
  • 4 Skyl tomaterne og skær dem i skiver
  • 5 Kom makrel og tomatskiver i pitabrødene
  • 6

    Bønnesalat:

    Kom vand i en gryde og kog vandet op
  • 7 Kog bønnerne ganske kort og afkøl dem i isvand
  • 8 Vend bønnerne med saft af citronerne og rapsolie
  • 9 Riv parmesanost over bønnerne
  • 10 Server et pitabrød til hver person og 45 g bønnesalat til hvert barn og 125 g bønnesalat til hver voksen
  • {{recipeDoneText}} Fuldkornspita med skyr, dild og makrel

Opskriften er udviklet af