Fuldkornspirogger med kartofler og ærter

Brug en rest kogte kartofler og smag til med masser af krydderier. Pirogger med fuldkornmel og kartofler er et mættende mellemmåltid. Du kan variere fyldet i det uendelige.

Brug en rest kogte kartofler og smag til med masser af krydderier. Pirogger med fuldkornmel og kartofler er et mættende mellemmåltid. Du kan variere fyldet i det uendelige.

" data-thumb="https://opskrifteradmin.coop.dk/media/recipeimages/4997/20559/1920/fuldkornspirogger.jpg?width=400&height=400&mode=crop&format=webp&quality=90&center=0.5%2C0.5" data-recipe-tags='[{"GroupName":"Badges","GroupAlias":"Badges","Public":false,"Values":[{"Name":"Spis med madpyramiden","Alias":"SpisMedMadpyramiden"}]},{"GroupName":"Category","GroupAlias":"Category","Public":false,"Values":[{"Name":"Andre retter","Alias":"AndreRetter"},{"Name":"Brød","Alias":"Broed"},{"Name":"Kartofler","Alias":"Kartofler"},{"Name":"Vegetarretter","Alias":"Vegetarretter"}]},{"GroupName":"Ingrediens","GroupAlias":"Ingrediens","Public":false,"Values":[{"Name":"Bagværk","Alias":"bagvaerk"},{"Name":"Grønt","Alias":"Groent"}]},{"GroupName":"Måltid","GroupAlias":"Maaltid","Public":true,"Values":[{"Name":"Aftensmad","Alias":"aftensmad"},{"Name":"Bagværk","Alias":"bagvaerk"},{"Name":"Frokost","Alias":"Frokost"},{"Name":"Lette retter","Alias":"LetteRetter"},{"Name":"Snacks og tilbehør","Alias":"Tilbehoer"}]},{"GroupName":"Måltider","GroupAlias":"Maaltider","Public":false,"Values":[{"Name":"Aftensmad","Alias":"Aftensmad"},{"Name":"Frokost","Alias":"Frokost"},{"Name":"Mellemmåltider","Alias":"Mellemmaaltider"}]},{"GroupName":"Redaktørstatus","GroupAlias":"redaktoerstatus","Public":false,"Values":[{"Name":"VSS opskrift klar","Alias":"vSSOpskriftKlar"}]},{"GroupName":"Tema","GroupAlias":"Tema","Public":true,"Values":[{"Name":"Børnevenligt","Alias":"boernevenligt"},{"Name":"Hverdag","Alias":"Hverdag"},{"Name":"Vegetar","Alias":"Vegetar"},{"Name":"Weekend og gæster","Alias":"weekendOgGaester"}]}]' data-video-embed="" data-energy="[]" data-northfork-id="11409" data-is-banner-enabled="False">