Fuldkornspastasalat med kylling og aubergine

Energiinformation

  • Energi 730 Kj
  • Fedt 25 %
  • Kulhydrat 51 %
  • Protein 24 %

Sådan gør du

  • 1 Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.
  • 2 Skær kyllingekødet i mindre tern og mariner dem med salt, soja, chili og ingefær. Sæt kyllingen i køleskabet.  
  • 3 Skær auberginen i tern, og steg dem gyldne og møre i olivenolie – det tager ca. 7-8 min. Krydr med peber og sesamfrø. Tag auberginen op, og steg det marinerede kyllingekød sammen med løg skåret i små tern i ca. 8-10 min., til kødet er gennemstegt.
  • 4 Snit bladselleri i tynde skiver på skrå. Bland den kogte pasta sammen med stegt kylling, aubergine, bladselleri og frisk spinat, og krydr med salt og evt. lidt knust chili.
  • {{recipeDoneText}} Fuldkornspastasalat med kylling og aubergine

Tip

Resten af pastasalaten smager dejligt i madpakken næste dag.

Opskriften er udviklet af