Fuldkornspasta med spinat, rodfrugt og pinjekerne

Fuldkornspasta med spinat, rodfrugt og pinjekerne

Krydderurter frisker op på alle årstider og er lige ved hånden, hvis de står i vindueskarmen. Også om vinteren. Start f.eks. med purløg, persille, basilikum, timian, citronmelisse og karse.

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Kom pastaen i kogende vand tilsat salt og kog den ved jævn varme i 10-11 min.
  • 2 Pastaen skal være mør, men stadig have bid.
  • 3 Tag 2 dl kogevand fra og lad pastaen dryppe af i en sigte.
  • 4 Opvarm imens olien i en gryde.
  • 5 Svits løg og hvidløg i ca. 1 min. og tilsæt de 2 dl kogevand.
  • 6 Lad løgene koge under låg i ca. 1 min.
  • 7 Kom spinaten i gryden og lad den tø op og blive varm.
  • 8 Tilsæt rodfrugt, salt og peber.
  • 9 Vend pasta og spinatsauce sammen og smag til.
  • 10 Kom fuldkornspasta med spinat og rodfrugt i en stor varm skål.
  • 11 Pynt med ristede pinjekerner og et par spsk høvlet parmesan.
  • 12 Server resten af osten ved siden af.
  • 13 Pynt evt. også med basilikumblade, eller hvad I har af krydderurter
  • {{recipeDoneText}} Fuldkornspasta med spinat, rodfrugt og pinjekerne

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier