Fuldkornsboller med skyr og yoghurt

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 9 g.
  • Kulhydrater 38 g.
  • Fedt 7 g.
  • Energifor./ pers 278 kcal
  • Fedtenergi 25 %

Sådan gør du

  • 1

    Rist solsikkekernerne på en tør pande og hak dem groft. 

  • 2

    Rør gæren ud i æblejuicen. 

  • 3

    Kom surmælksprodukter, olie og honning ved og rør det til en jævn masse. Bland mel og salt og rør det i dejen sammen med solsikkekerner. 

  • 4

    Kom dejen i en skål med låg og stil det på køl min. 8 timer. Men dejen kan holde sig længere. Man kan bage alle bollerne, eller tage af dejen hver dag i op til 5 dage. Dejen bliver kun bedre og bedre. 

  • 5

    Tag dejen ud og form 10 boller, som lægges på bageplade med bagepapir. 

  • 6

    Bag bollerne ved 200 grader i 15 minutter.

  • {{recipeDoneText}} Fuldkornsboller med skyr og yoghurt

Opskriften er udviklet af