Energiinformation

  • Protein .7 g.
  • Kulhydrater 11.8 g.
  • Fedt .5 g.
  • Energifor./ pers 85 kcal
  • Fedtenergi 8 %

Sådan gør du

  • 1 Skær ananas, mango, kiwi, melon og jordbær fint. Bland det hele i en skål sammen med blåbær. 
  • 2 Massér granatæblet og skær det over på tværs. Hold nu hver halvdel over en skål med en sigte. Sigten opsamler kernerne, skålen opsamler saften. Vrid nu hvert af de halve granatæbler og forløs kernerne. 
  • 3 Undgå af få de hvide membraner med. Fjern dem, der ender med kernerne i sigten. 
  • 4 Bland nu kernerne i frugtsalaten.
  • 5 Drik granatæblesaften eller hæld den over frugten. 
  • 6 Portionsanret frugtsalaten.
  • {{recipeDoneText}} Frugtsalat

Opskriften er udviklet af