Sådan gør du

  • 1 Hak mandlerne meget fint, gerne i foodprecessor eller minihakker.
  • 2 Bland mandler grundigt sammen med de øvrige ingredienser.
  • 3 Kom dejen i et ildfast fad, ca. 15 x 20 cm, beklædt med bagepapir.
  • 4 Tryk dejen ud i formen så den har en ensartet tykkelse.
  • 5 Bag kagen nederst i ovnen ved 180°C i 50-60 min til den er fast i overfladen.
  • 6 Lad kagen køle af og pensl den afkølede kage med appelsin eller abrikosmarmelade.
  • 7 Dæk kagen med køkkenfilm og stil den i køleskabet til næste dag.
  • 8 Skær kagen ud i 35-40 små firkantede stykker.
  • 9 Opbevar kagen i en lufttæt beholder i køleskabet, hvor den kan holde sig i mindst 1 måned.
  • 10 Pensling efter bagning: ½ dl appelsin- eller abrikosmarmelade.
  • {{recipeDoneText}} Frugtkonfekt

Opskriften er udviklet af

Andre spændende opskrifter