Frozen yoghurt med saltkaramel

Copenhagen Cakes
Er du også tosset med is? Så prøv at kaste dig ud i at lave det selv. Det er så sjovt, og med garanti meget nemmere og hurtigere end du lige troede. Frozen yogurt er et rigtig godt bud på en isvariant og den lækre smag af saltkaramel går man altså ikke galt i byen med.

Sådan gør du

  • 1 Kog hele den uåbnede dåse med kondenseret mælk i fire timer og lad den køle af. (Ja, den er god nok - selve dåsen skal koges)
  • 2 Åbn dåsen og smag karamellen til med lidt havsalt.
  • 3 Pisk yoghurt og sukker sammen med håndmikseren indtil sukkeret er opløst. 
  • 4 Pisk fløden til flødeskum i en ny skål. 
  • 5 Tilsæt yoghurt-sukkerblandingen til flødeskummet og rør det godt sammen. Tilsæt saltkaramel og vaniljekorn og pisk indtil massen er ensartet. 
  • 6 Hæld blandingen i ismaskine og lad den røre i ca. 25 minutter.
  • {{recipeDoneText}} Frozen yoghurt med saltkaramel

Opskriften er udviklet af