Sådan gør du

  • 1 Bland de to slags mel og smuldr smørret heri.
  • 2 Tilsæt salt, æg og vand og ælt dejen let sammen.
  • 3 Lad den hvile køligt mindst en times tid.
  • 4 Skær skinken i terninger og hak æggene.
  • 5 Smelt smørret i en gryde, rør melet i og spæd med mælken.
  • 6 Kog stuvningen igennem, og tag gryden fra varmen.
  • 7 Rør 50 g af osten i og smag til med sennep, salt og peber.
  • 8 Rul dejen ud og beklæd en tærteform.
  • 9 Skær overflødig dej væk og prik bunden med en gaffel.
  • 10 Fordel skinke og æg i bunden og hæld saucen over.
  • 11 Drys resten af osten over.
  • 12 Sæt tærten i ovnen på nederste rille og bag den ca. 30 min. ved 200o.
  • {{recipeDoneText}} Frokosttærte

Opskriften er udviklet af

Andre spændende opskrifter